تقديم به تموم زخم خورده ها از رفاقت مخصوصا محسن چاووشي عزيز
البته آهنگ اين كار رو هم آماده كردم كه ميتونيد از انجمن آهنگهاي ساخته شده دانلود كنيد
نا رفيق
يه نا رفيق خائن اومد رفيق ما شد با حيله و با نيرنگ شبيه بره ها شد ------------------ تو سفره ي دل ما نشست و جستجو كرد خنجرشو كشيدو به قلبمون فرو كرد ------------------ ****************** خسته ام از خيانت از آدماي تو زرد از دست نا رفيق خائن و پست و نامرد ****************** ------------------ اون كه رفيق ما بود يك شبه بي وفا شد تو عالم رفاقت دشمن جون ما شد ------------------ هر چي كه كاشته بوديم يك شبه داد بر باد خوشه ي روياهامون به دست باد افتاد ------------------ ****************** خسته ام از خيانت از آدماي تو زرد از دست نا رفيق خائن و پست و نامرد ****************** ------------------
[ ویرایش شد. چهارشنبه 6 مرداد 1389, 01:26 قبلازظهر ]
فارو
نفرين به اين گذشته اين عمر رفته بر باد از ذهن اين زمونه چه ساده رفتيم از ياد
آخرين عبادت
دنيا همه در اضطراب مسجد كوفه بي قرار ميره به سمت قتلگاه شير خدا با افتخار
مرسی بهمن جان. از نظر من ترانه های دیگه ای که گذاشتی خیلی در سطح بالاتری بودند. نه که این کار ضعیف باشه ها ، من خیلی خوشم اومد اما احساس کردم کارهای قبلی بهتر بودند
ما مجوز می دهیم
بیزارم از تمام رفیقان نا رفیق / اینها چقدر فاصله دارند تا رفیق
ثبت نام در: دوشنبه 21 دي 1388, 15:38 بعدازظهر نامه ها: 468
زیبا بود اما همونطور که آقا مهیارم گفتند نه مثل قبلی ها اینم زیباست اما قبلی ها زیباتر بودند.امیدوارم دلخورنشید این عبارت زیبا بود *خوشه ي روياهامون به دست باد افتاد تعبیرزیبایی بودخوشه رویا به دست باد افتادن.وعبارت خوشه رویا خیلی زیبا بود. موفق باشید بتی دارم که گرد گل ز سنبل سایه بان دارد بهادر عارضش خطی به خون ارغوان دارد غبارخط بپوشانیدخورشید رخش یارب بقای جاودانش ده که حسن جاودان دارد ما مجوز میدهیم